M A H R A D (12-11-14), Rezasam1 (12-11-14), Shahryar (12-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ویژه از شما مدیر محترم و حسن پیگیری شما.مورد شخصی حقیر قبلا عرض شد و مورد عنایت دوستان قرار نگرفت.اما عرض اصلی بنده خرابی مادربرد ها بود.با توجه به این مورد که خود بنده تعمیرکار هستم و کم آمار خرابی ندیدم.چند مورد طی بررسی های اولیه توسط خود مشتری به آواژنگ ارسال شد که بعد از مدتی تعمیر و بازگشت.(البته در ماه های اخیر نه گذشته)+یک مورد تبلت.
با توجه به اینکه خود بنده شخصا نمیخواهم نظم تاپیک را بهم ریخته و از موضوع اصلی دور کنم،مواردی رو در پیام خصوصی با شما در میان خواهم گذاشت.
در نهایت با تشکر از پیگیری شما و نماینده محترم آواژنگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
M A H R A D (12-11-14), Rezasam1 (12-11-14), Shahryar (12-11-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب آریایی،
خرابی در سطح کلان برند ها بررسی میشه و عرض کردم آمار خرابی ها متاسفانه به دلیل تعهداتی که نسبت به برندهای مختلف داریم نمیتونیم منتشر کنیم عمومی اما در این حد میتونم بگم که آمار خرابی گیگابایت در کل آمار بسیار خوبی در بین تولیدکنندگان مادربرد هست ( منظور از خرابی، خرابی های خود به خودی و یا DOA هست ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
AMD>INTEL (12-11-14), aryaiee (12-11-14), M A H R A D (12-11-14), mehrdad_ab (12-11-14), Rezasam1 (12-11-14), SajjadKhati (12-11-14), مهدی بهادرفر (12-11-14)
ببخشید من دیشب اینترنتم قطع شد، الا سیستم رو تو همون حالت دیشب که جای ماژول رم رو عوض کردم با وصل کردن هارد دیسک راه انداختم، پایدار کار میکنه و ویندوز بالا اومده، الان سیستم رو خاموش کنم و 2تا ماژول دیگه رم رو اضافه کنم و تستی که گفتین رو بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-11-14)
متاسفانه دوباره ریست کردن رو شروع کرد، یه چیزی حدود 20 دقیقه رو ویندوز بدون اینکه بخوام کاری انجام بدم روشن بود با همون 1ماژول رم و ریست کرد،موقع بالا اومدن ویندوز هم ریست کرد،الان رفتم تو تنظیمات بایوس دما مثل قبل هستش ولی دیگه ریست نکرد.البته باز ریست کرد الان
I M A N (13-11-14), SajjadKhati (13-11-14)
تو بایوس هم ریست میکنه؟
رم رو به همین میزان 20 دیقه که گفتی بده 20 دیقه تو سیستمت ریست کرد ، به همین مدت یا بیشتر تو سیستم دیگه تست کردی؟ پاور و قطعات دیگه هم به همین میزان و بیشتر؟
خازن های دور cpu رو یه نگاهی بنداز ببین سالم ان
دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.Net
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ مُتِاَلِّه هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
دوست گرامی باید با یک پاور دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (13-11-14), مهدی بهادرفر (13-11-14)
|
درود بر اساتید عزیز، من یک پاور پیدا کردم و تست کردم قطعات رو، مشکل از پاور بود.
جالب اینجاست که من پاور رو 2بار دادم به نمایندگی 1بار تعمیر کردن و هزینه گرفتن، یکبار هم گفتن درسته،الان که بردم نمایندگی گرین، میگن قطعات اصلی مشکل داره و قابل تعمیر نیست. اصلا متوجه نمیشم که چرا پول گرفتن بعدش گفتن مشکلی نداره حالا میگن کلا خرابه!!!
Admiral_Hunter (13-12-14), AMD>INTEL (13-12-14), Shahryar (13-12-14)
به خاطر همین اصرار میکردم پاور رو بررسی کنید .لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر بنویسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%D9%86-45529/
green_ice_hz (13-12-14), M A H R A D (13-12-14), Shahryar (13-12-14), مهدی بهادرفر (13-12-14)
بله چشم، نظرم رو دادم و جا داره اینجا از شما خیلی تشکر کنم که اینهمه با صبوری پاسخ دادین و درست و اصولی، فقط واسه پاور نمیدونین باید چیکار کنم؟آخه پاورم پاور ضعیفی نبود و نمایندگی هم میگفت سالمه!!!
AMD>INTEL (13-12-14)
خواستی تو پخ بامن هماهنگ کن بفرست پاور رو برات چک کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (13-12-14), I M A N (14-12-14), مهدی بهادرفر (14-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks